13 de juny 2010

Sèpia amb mandonguilles


Ingredients:

Mandonguilles, sèpia (amb la bosseta), 1 llesca de pa, 2 cebes, 3 tomaquets (o 1 llauna de tomaquet natural triturat), 5 alls, patates, pèsols.

Fregir les mandonguilles (només per fora) i retirar.

A la mateixa cassola, fregir 4 alls sencers i 1 llesca de pa. Retirar.

Posar a la cassola la sèpia talladeta (no oblideu posar també el liquid de la bosseta de la sèpia, que dóna molt bon gust).

Es deixa fregir fins que "peta" (senyal que ja comença a estar feta), llavors s´afegeix 2 cebes tallades molt petites o picades, i quan està rossa s´afegeixen 3 tomaquets ratllats o triturats (poden ser de llauna!)

Quan tot esta sofregit, s´afegeix sal, aigua (uns 2 gots, depèn), patates a daus i una picada (1 all cru, els 4 alls i el pa fregits del principi, 1 pastilla maggi) i les mandonguilles. Es deixa coure uns 20-25 minuts a foc lent, i els darrers 5 minuts es posen els pèsols, si ja estan bullits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada